WERKWIJZE

INNOVATIE
De Burcht Vastgoed management blijft gedetailleerd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in duurzame onderhouds- en exploitatieoplossingen.
Wij geven op deze wijze inhoud aan het maatschappelijk verantwoord exploiteren van de appartementencomplexen en ondersteunen innovatieve initiatieven.

ONDERHOUDSBEDRIJVEN
De Burcht Vastgoed management is transparant en onafhankelijk. Wij hebben geen zakelijke verbintenis of andere belangen met welk bedrijf dan ook.
Wel hebben we door onze jarenlange ervaring op dit vakgebied een uitgebreid bestand van gerenommeerde bedrijven, welke door ons zijn geselecteerd op basis van deskundigheid, prijs/kwaliteit-verhouding, service en persoonlijke ervaringen van onze cliënten. Uw VvE kan hier desgewenst een keuze uit maken.

BETROKKEN BIJ ONDERHOUD
De Burcht Vastgoed management besteedt niet alleen op uw verzoek onderhoudswerkzaamheden uit, maar houdt ook vinger aan de pols.

KORTOM
De Burcht Vastgoed management levert een pro actieve bijdrage aan alle facetten van het beheer van uw VvE.
Transparant beleid, het planmatig en doelmatig uitvoeren van onderhoud, het voeren van een accuraat (financieel) beheer van uw VvE en een heldere communicatie van en naar de VvE, opdrachtnemers, bewoners en derden staat bij De Burcht Vastgoed management hoog in het vaandel.


 

Heeft u een vraag?
Neem gerust contact met ons op